75 g hasselnøddekerner
125 g (1½) dl sukker
½ tsk bagepulver
1 æg, 2 æggeblommer
1 dl mmlk
1 Galia el. honningmelon
1 spsk flydende honning
1/4 l piskefløde
Skyl og tør nøddekernerne og hak dem mellemfint. Smelt 1 dl sukker i en pande og rør hakkede nødder blandet med bagepulver i. Hæld nøddemassen på bagepapir eller en bageplade, afkøl den helt og knus massen med kagerulle eller knæk den i småstykker med fingrene. Pisk æggene med ½ dl sukker. Mos et stykke skrællet melon uden kerner med håndblender eller gnid det gennem en sigte til der er ca. 1 dl. Bland melon mos, mælk og honning i en kasserolle, kog op og hæld ca. det halve i æggene, rør godt og hæld det hele tilbage i kasserollen. Pisk over jævn, ikke for stærk varme til cremen er jævn, men lad den ikke koge kraftigt. Stil den til afkøling. Pisk fløden stiv og vend den i cremen sammen med de fleste nødder. Frys cremen 4-5 timer og rør den igennem flere gange mens den er halvfrossen. Skær resten af melonen i snitter. Tag isen op i kugler med isske og læg dem i en kold skål med melonsnitterne. Drys isen med resten af nødderne.