Melon med druer og gelé
1 moden melon ( ca. 300 gr. melonkød)
450 g små stenfri druer
50 g smuttede mandler
½ dl honning
1 dl vand
9 bl. udblødt husblas
5 dl usødet æblesaft
citronsaft
Marcipanskum: piskes fløden let stiv med kanel. Rør først halvdelen af den groftrevne marcipan i skummet og så
resten.
2½ dl piskefløde
1 tsk. kanel
100 gr groftreven rå marcipan
Afkøl en bageform eller en randform i fryseren. Skyl druerne og skær melonkød i småstykker. Sæt begge dele i køleskab.
Tag 12-15 hele mandler fra og hak resten. Kog honning og vand op i en lille gryde, mens der piskes.
Opløs udblødt husblas i honninglagen og køl den lidt af. Rør æblesaft i og smag til med citronsaft.
Dæk lige bunden af den iskolde form med æblesaften og læg hele mandler og druer skiftevis i formen. Sæt den i fryseren nogle min.
Fordel druer, melonkød og hakkede mandler i formen og hæld resten af den flydende gelémasse i. Sæt formen i køleskabet i mindst 4 timer.