Kalkun i karry med belle de boscop
2 spsk jordnøddeolie
1 kg kalkunlår i tern
3 spsk smør
3 løg
2 grønne chili
3 fed hvidløg
10 gr fintrevet ingefær
2 belle de boscop
2 spsk karry
2 spsk reven kokosnød
2 knuste kardemommefrø
1 lille stykke kanelbark
1 dl youghurt
4 dl kalkunfond
reven skal af ½ citron
1 spsk honning
1 spsk citronsaft
friske koriander
Brun kalkunkødet i olien. Sæt det til side. Kom smørret i gryden og lad det bruse op. Skær chili, løg og hvidløg og kom det i gryden sammen med ingefær. Skær æblerne småt og sauter dem med til de begynder at blive bløde. Kom karryen ved sammen med kardemomme, kanel og den friske kokosnød. Kom citronsaften på og kog ind. Hæld det brunede kalkunkød i gryden sammen med youghurt, citron-skal, honning og kalkunfonden. Lad retten simre i en god halv times tid inden den smages til med salt og peber og ivendes friskhakket koriander.