Mørdej:
300 gr mel
75 gr malede hasselnødder
1 stort æg
100 gr sukker
2 tsk vanillesukker
150 gr smør
Rør mørdejen og put denne i en plastpose og lad den ligge ½ time i køle skab.
Fyld:
5 spsk. honning
100 gr smør
125 gr sukker
200 gr smuttede mandler (høvlede)
Bland honning, sukker og smør i en gryde og rør rundt, tilsæt mandelskiverne, giv blandingen et opkog og tag gryden af varmen. Lad fyldet køle af. Bagepapir lægges nu i en bradepande og dejen rulles ud i 2 mm' s tykkelse. Dejen pensles med mælk. Fyldet fordeles på dejen med en kniv. Bagetid: 180 - 200 grader i ca. 20 min. Lad kagen køle af på bradepanden inden du skærer kagen i snitter med en skarp kniv. En ekstra delikatesse: Kanterne kan dyppes i overtrækschokolade.