Bliv biavler
 
 
 
 


Deltag i vores kursus, og få et grundlæggende kendskab til moderne biavl for derigennem at sikre alle en god og sikker begyndelse som biavlere.


Begynderkurset følges op af et praktisk forløb i foreningens skolebigård, hvor du kan opnå erfaring i omgangen med bierne, og følge arbejdet gennem hele sommersæsonen. Her møder du også andre biavlere, og får mulighed for udveksling af erfaringer og få svar på de mange spørgsmål, der naturligt melder sig, når man har med bier at gøre.


Du behøver hverken mark eller frugtplantage for at have bier. Mange af de 6.000 medlemmer af Danmarks Biavlerforening har deres bier hjemme i haven. Det giver sjældent problemer med naboerne, som også har glæde af de små arbejdsomme flyvere.


For bierne giver en bedre bestøvning af buske og frugttræer og jordbærplanterne får flere og bedre bær. Endelig får du mulighed for at høste din egen honning direkte fra bistadet.


Kursus er gratis ved indmeldelse i foreningen, ellers koster det kr. 400,00 pr. person og omfatter 5 teoriaftener og 1 eller flere praktiske kursusaftener i bigården.


Tilmelding skal ske til Jens Sproegel, Elsagervej 9, 9800 Hjørring

tlf. 9272 0261 eller på mail jens@sproegel.dk


Kursusadresse: Astrupvej 315, Sindal


Vi holder kursus i biavl hvert forår!

- vi starter nyt kursus op hvert forår - så du kan være klar til biavl og honninghøst første sommer

NYT KURSUS STARTER hvert år i feb/marts